Řádná volební Valná hromada České triatlonové asociace 2020

18.10.2020 09:24

Řádná volební Valná hromada České triatlonové asociace 2020

V souladu se Stanovami ČTA, rozhodla Rada ČTA dne 22.9.2020 o svolání řádné volební Valné hromady České triatlonové asociace. Jednání se uskuteční v Nymburku dne 14. listopadu 2020. Pozvánku s mandátem pro delegáta s hlasem rozhodujícím, písemné podklady ve  formě Výroční zprávy a organizační pokyny, obdrží oprávnění členové ČTA (právnické osoby) písemně poštou. V případě problémů kontaktujte sekretariát ČTA (např. neaktuální kontaktní údaje).

UPOZORNĚNÍ: Dokument „Svolání  – Valné hromady České triatlonové asociace 2020“ obdrží oprávněné osoby i elektronicky na kontaktní e-mail uvedený na stránkách www.czechtriseries.cz (IS ČTA), a to v souladu se Stanovami ČTA (článek 3.2.5). Prosíme o kontrolu e-mailu a obdržení. Toto je důležité vzhledem k nestabilní situaci v souvislosti s vládními opatřeními (COVID). V případě vydaného zákazu shromažďování budeme pozvání na náhradní termín konání VH ČTA řešit již pouze elektronicky.

Děkujeme za pochopení.

Přeji všem pevné zdraví, pevné nervy a snad se sejdeme

Antonín Bauer, předseda ČTA

Akce

S ohledem na aktuální situaci Vám zatím bohužel nemůžeme doporučit příliš mnoho příležitostí ke startu. Ale to neznamená, že byste na svůj cíl a záměr, vyzkoušet si triatlon, měli rezignovat! Sledujte aktuální informace zde i na serveru triatlon.cz. Aktuální termínovku najdete na czechtriseries.cz

Zde na stránkách M1T najdete spoustu užitečných informací, jak se připravovat i v domácích a velmi omezených podmínkách! Držíme Vám palce!

O nás

MŮJTR1ATLON je oficiální projekt České triatlonové asociace, který otevírá brány pro nové zájemce o triatlon. Zkuste si letos svůj první aquatlon, duatlon nebo triatlon, ať už ve štafetě nebo na vlastní pěst. Zažijte novou dávku adrenalinu, vyberte si některý z našich doporučených závodů a dejte si svůj první závod jako novou výzvu pro letošní rok.

Novinky e-mailem

Nahoru ↑